Gigi Becali rămâne în continuare o persoană religioasă, doar că mult mai precaută decât de obicei. Patronul FBSC nu mai merge niciodată singur la biserică, ci doar împreună cu Ionuț Luțu, omul bun la toate al lui Gigi Becali.

becali_lutu_icoana.jpg Patronul FCBS își face singur cruce când e în dreptul icoanei, ce-i drept, dar nu o mai pupă niciodată, ci îl pune pe Luțu să o pupe în locul lui. La fel, Becali nu vrea să pună mâna nici pe bani, așa că tot Luțu se ocupă și de depunerea banilor în cutia milei sau, după caz, direct în buzunarul preotului.

Preotul bisericii unde se duce Gigi Becali îl laudă pentru atitudinea sa. ”Asta arată cât de religios e domnul Becali”, a spus preotul. ”Alții oamenii ar fi stat acasă, în schimb domnia sa nu ratează nicio slujbă. Și ca să vedeți ce inimă mare, îl oferă pe domnul Luțu și altor enoriași, să pupe icoana și-n locul lor. Rar am văzut un suflet atât de mare, cu atât de mult respect la adresa celorlalți.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 26.06.2020 10:50 Sport

National Cinematografic