Precizări Garmin. Ca să fii sănătos trebuie să faci 10.000 de pași pe zi cu nevasta în spate

Ai un ceas de fitness care îți monitorizează ritmul cardiac, somnul, sau îți numără pașii? Probabil ai auzit mitul că e sănătos să faci cel puțin 10.000 de pași pe zi. Recent, compania Garmin a făcut o precizare esențială: ca să fii în formă trebuie să faci acei 10.000 de pași pe zi cu nevasta în spate!

”Orice moluscă obeză poate face 10.000 de pași pe zi. Doar un om sănătos poate face astă cărându-și consoarta în spinare. Cum? Foarte simplu. Duci gunoiul? Hopa sus! Cobori să-ți iei bere? Sus! Doar așa vei consuma numărul de calorii recomandat pentru un bărbat normal”, explică John D. Ceball, reprezentant Garmin.

Garmin precizează că o nevastă în spinare va antrena toți mușchii din zona de core a corpului. Abdominali, dorsali, fesierii, dar mai ales deltozii. Cu 10.000 de pași cărând nevasta, va fi inutil să mai faci abdomene, genuflexiuni, sau să arunci banii pe mers la sală pentru antrenamente scumpe, gen Body Pump.

”Cel mai dificil a fost să învăț să îngenunchez ca un elefant, pentru ca soția mea să poată să se urce pe greabănul meu ca să pot să-mi fac pașii”, spune Marian, un bărbat care aplică întocmai indicațiile Garmin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 martie 2024 13:05
Citește mai mult despre: fitness Garmin nevastă pași

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult