Premierul Ciucă și-a instalat o roată de hamster în birou și își produce singur curentul

Exemplu de atitudine civică! Premierul Marian Ciucă e vârful de lance al politicilor guvernamentale de sustenabilitate în energie. Începând cu dimineața asta, tot curentul folosit de premier la biroul său din Palatul Victoria va fi produs chiar de el însuși, cu ajutorul unei roți mari de hamster, pe care Ciucă va alerga, cu gușa plină de mâncare, ca orice rozător burtos, fie el și general.

Planul arată bine pe hârtie, dar premierul s-a pregătit și pentru situații neprevăzute. Surse din Guvern spun că în schema de personal au fost adăugați de urgență trei ”împingători roată”, denumire inițial neclară, dar după ce a venit roata în birou subordonații lui Ciucă și-au dat seama că aceștia sunt pentru perioadele în care Marian Ciucă se va odihni sau va fi sleit de puteri, dar totuși va avea nevoie de curent.

Miniștrii spun că acum se tem să mai intre în biroul lui Ciucă, pentru că riscă să fie puși să alerge pe roata de hamster, dar secretarii de stat au primit ordin să vină la birou cu adidași. Premierul pare să aibă planuri mari, pentru că a comandat și un set de baterii de tractor, ca să stocheze curentul: ”Estimez că săptămânal nu voi depăși media de 400 de pași. Nu pot să mă istovesc, trebuie să am putere să muncesc pentru țară”, spune Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 septembrie 2022 10:38
Citește mai mult despre: Ciucă curent guvern hamster

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult