Confuzie maximă în Japonia, după ce selecţionata României a învins la handbal colegele din Ungaria. Premierul Ungariei, Orban, l-a sunat imediat pe premierul României, tot Orban, pe care l-a felicitat călduros în maghiară, continuând discuţia timp de peste jumătate de oră, tot pe ungureşte.nationala_handbal_ungaria.jpg

Confuzia este deplină pentru japonezi, care au expediat deja fanioanele de victorie spre Budapesta, cu mesajul “Felicitări, România!”.

Câteva ziare din Transilvania, cu redacţii mixte româno-maghiare, sunt pregătite deja cu titluri mari pe prima pagină: “Adevărata proprietară a Transilvaniei a învins adevărata proprietară a Transilvaniei! Bravo alor noastre!”.

Chiar şi jucătoarele maghiare le-au felicitat pe românce şi le-au rugat să le dea lor biletele de avion de întoarcere, pe care echipa României le cumpărase de ceva timp, convingerea fiind că n-avem nicio şansă de calificare. Unguroaicele au fost întâmpinate cu flori pe Otopeni de fanii României, care erau convinşi că vom pierde din nou.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 06.12.2019 16:31 Sport

National Cinematografic