Confuzie maximă în Japonia, după ce selecţionata României a învins la handbal colegele din Ungaria. Premierul Ungariei, Orban, l-a sunat imediat pe premierul României, tot Orban, pe care l-a felicitat călduros în maghiară, continuând discuţia timp de peste jumătate de oră, tot pe ungureşte.nationala_handbal_ungaria.jpg

Confuzia este deplină pentru japonezi, care au expediat deja fanioanele de victorie spre Budapesta, cu mesajul “Felicitări, România!”.

Câteva ziare din Transilvania, cu redacţii mixte româno-maghiare, sunt pregătite deja cu titluri mari pe prima pagină: “Adevărata proprietară a Transilvaniei a învins adevărata proprietară a Transilvaniei! Bravo alor noastre!”.

Chiar şi jucătoarele maghiare le-au felicitat pe românce şi le-au rugat să le dea lor biletele de avion de întoarcere, pe care echipa României le cumpărase de ceva timp, convingerea fiind că n-avem nicio şansă de calificare. Unguroaicele au fost întâmpinate cu flori pe Otopeni de fanii României, care erau convinşi că vom pierde din nou.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 06.12.2019 13:31 Sport

National Cinematografic