Premiu de consolare de la FRF pentru unul dintre perdanţii la prezidenţiale: “Îl punem selecţioner!”

Despărţirea de Victor Piţurcă nu i-a luat prin surprindere pe şefii FRF. Ei afirmă că, pentru a atinge aceleaşi standarde calitative impuse de Piţi, singura soluţie este să numească noul selecţioner din rândul prezidenţiabililor. „E ştiut că toţi românii se pricep la politică şi fotbal, acum au ocazia s-o şi demonstreze. La alegeri vor avea două ştampile – una cu „preş.”, alta cu „selecţ.” – pe care le vor aplica pe numele din buletinele de vot. Aşa asigurăm continuitate la Naţională: candidaţii s-au dovedit incapabili de performanţă în orice domeniu şi sunt deja obişnuiţi să ia salarii babane fără a face mai nimic.”, afirmă surse din cadrul FRF.

Primele sondaje indică deja câţiva favoriţi: William Brânză, în tinereţe component de bază în lotul B al echipei Fepa ’74 Bârlad; Elena Udrea, care a dovedit cu poze apărute în presă că lucrează bine cu înaintaşii; respectiv Kelemen Hunor, care are ştiinţa de-a citi din primul minut şi bilingv tactica adversarilor, şi care ar deveni astfel primul selecţioner străin din istoria Naţionalei.

Totuşi, primele acuze n-au întârziat să apară. Astfel, Gabriela Firea susţine că Iohannis n-ar putea fi selecţioner, întrucât n-a antrenat la copii şi juniori, ba mai mult – nu poate să justifice casele de bilete pe care şi le-a tras în zona stadioanelor centrale din Sibiu. Victor Ponta este acuzat că, deghizat în mascotă, ar fi spionat din tribune adversarele României în preliminariile pentru Coupe du Monde ’98 şi Euro 2000. Iar Călin Popescu Tăriceanu este suspectat de pe-acum că va perturba viaţa extrasportivă a tricolorilor, aducându-le femei în cantonament şi schimbându-le ca pe jambiere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
17 octombrie 2014 12:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult