Preventiv! Un om de afaceri s-a autodenunţat când a văzut maşina lui Tolontan în faţa casei

Un eveniment bizar a avut loc astăzi când Arhire Popescu, celebru om de afaceri şi preşedinte al Partidului Anti Ecologist Român (PAER) a făcut turul televiziunilor încercând să convingă opinia publică că a făcut evaziune fiscală în nenumărate rânduri. Pentru că unii moderatori nu ştiau ce să mai creadă, a trimis poze cu proprietăţile sale, arătând că nu ar fi putut să le achizitioneze fără bani negri.

Episodul este povestit cu lux de amănunte de femeia de serviciu a domnului Popescu. „Se anunţa o zi ca oricare alta. Stăpânul îşi savura cafeaua în birou, când a observat că dintr-o maşină parcată în faţa casei coboară Cătălin Tolontan. Brusc, a devenit alt om. A început să urle la mine că este nevinovat, după care şi-a sunat soţia, să scoată de urgenţă nu ştiu ce aur de la bancă. Nici asta nu l-a liniştit, astfel că după numai câteva minute era în direct la un post TV. Pentru că cei de la DNA nu i-au răspuns, a plecat la Fisc cu mai multe serviete cu bani pe care vrea să le lase acolo”, a declarat pentru Mezzo Tv doamna Jeana, menajera dânsului.

Surse autorizate susţin că este vorba de o coincidenţă nefericită, Cătălin Tolontan fiind de fapt clientul unui magazin situat lângă vila domnului Popescu, de unde își cumpără otravă și pelin pentru scris.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
25 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult