Preventiv! Un om de afaceri s-a autodenunţat când a văzut maşina lui Tolontan în faţa casei

Un eveniment bizar a avut loc astăzi când Arhire Popescu, celebru om de afaceri şi preşedinte al Partidului Anti Ecologist Român (PAER) a făcut turul televiziunilor încercând să convingă opinia publică că a făcut evaziune fiscală în nenumărate rânduri. Pentru că unii moderatori nu ştiau ce să mai creadă, a trimis poze cu proprietăţile sale, arătând că nu ar fi putut să le achizitioneze fără bani negri.

Episodul este povestit cu lux de amănunte de femeia de serviciu a domnului Popescu. „Se anunţa o zi ca oricare alta. Stăpânul îşi savura cafeaua în birou, când a observat că dintr-o maşină parcată în faţa casei coboară Cătălin Tolontan. Brusc, a devenit alt om. A început să urle la mine că este nevinovat, după care şi-a sunat soţia, să scoată de urgenţă nu ştiu ce aur de la bancă. Nici asta nu l-a liniştit, astfel că după numai câteva minute era în direct la un post TV. Pentru că cei de la DNA nu i-au răspuns, a plecat la Fisc cu mai multe serviete cu bani pe care vrea să le lase acolo”, a declarat pentru Mezzo Tv doamna Jeana, menajera dânsului.

Surse autorizate susţin că este vorba de o coincidenţă nefericită, Cătălin Tolontan fiind de fapt clientul unui magazin situat lângă vila domnului Popescu, de unde își cumpără otravă și pelin pentru scris.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 aprilie 2014 10:45
Citește mai mult despre: tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult