Previzibil! 80% din fanii români ai lui Bayern au aflat aseară că țin cu Real Madrid de mici

Milioane de fani români ai lui Bayern Munchen au aflat cu tristețe aseară că au trăit în minciună în ultima perioadă. Deși erau convinși că ei țin cu bavarezii de mici, victoria Realului la 4 goluri diferență obținută chiar pe stadionul lui Bayern le-a deschis ochii: ei țin, de fapt, cu Realul de mici, nu cu Bayern Munchen.

Chiar dacă Bayern are aceleași culori ca echipa din România cu care țin de mici, Steaua, suporterii români n-au avut nici o jenă să îmbrace aseară tricourile albe ale Realului. Mai ales că majoritatea le aveau puse bine de acum câțva ani, când Realul domina Europa și ei erau, evident, suporteri ai madrilenilor.

Preventiv, câțiva suporteri și-au pus deoparte și tricouri cu Atletico Madrid și Chelsea, alte echipe cu care ar putea ține de mici, în eventualitatea că una dintre aceste două echipe va învinge Realul în finala Champion’s League.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult