Previzibil! Adrian Cristea a fost adus la Steaua ca să-i facă concurenţă Prodancei în tabloide

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, i-a liniştit pe suporteri şi i-a anunţat că Adrian Cristea nu a fost adus la club pentru a juca fotbal. Prinţul va veni la Steaua pentru a-i face concurenţă în tabloide Anamariei Prodan. „Suntem neacoperiţi la prezenţa în tabloide, Anamaria este singură, iar Adrian Cristea e exact ce avem nevoie pentru acest post”, l-a lăudat Reghe pe Prinţ.

„Să fim serioşi, Adrian Cristea nu mai are nici o legătură cu fotbalul”, a continuat antrenorul selist. „El practic s-a lăsat de fotbal de ani de zile, doar că încă n-o ştie. Nu e foarte inteligent, după cum bine se ştie. Dar, din motive care oricum nu contează, Cristea este foarte ofertant pentru tabloide, calitatea asta nu i-o poate nega nimeni.”

O altă mare calitate a lui Adrian Cristea este, în viziunea antrenorului Stelei, faptul că acesta nu aleargă. „El e victimă sigură pentru paparazzi, nu e genul care să alerge de ei. Mai ales că Gigi Becali e în închisoare, chiar suferim pe partea de imagine, brandul Stelei este în pericol. Veţi vedea că aducerea lui Cristea este o decizie bună.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 iulie 2013 09:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult