Previzibil! Francezii au predat deja trofeul Cupei Mondiale nemților

La mai puțin de 24 de ore de când au primit trofeul Cupei Mondiale, francezii au făcut cel mai francez lucru cu putință și au predat trofeul germanilor. Numeroasa delegație franceză, în frunte cu președintele Emmanuel Macron, a fost întâmpinată pe aeroportul din Paris de un soldat neamț, pe care a fost suficient să-l privească în ochi ca să-și dea sema ce au de făcut: să predea trofeul.

Umili și cu capul plecat, ba chiar unii dintre ei cu mâinile ridicate în aer, francezii l-au urmat pe soldatul neamț până la camionul cu care au fost transportați la Berlin. Acolo, într-un cadru mult mai protocolar, președintele Macron și antrenorul Franței, Didier Deschamps, au îngenuncheat în fața Angelei Merkel și i-au predat trofeul Cupei Mondiale.

Pe lângă trofeul Cupei Mondiale, Angela Merkel a mai cerut ca la festivitatea de predare să participe și soția lui Emmanuel Macron. ”E obligatoriu să participe și Brigitte Macron, că nu vreau să fiu eu cea mai urâtă dintre participanți”, a insistat cancelarul german. Și, bineînțeles, francezii s-au executat și i-au făcut pe plac lui Merkel, ba chiar au obligat-o pe soția lui Macron să participe nemachiată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 iulie 2018 13:21
Citește mai mult despre: CM2018 macron Merkel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult