Previzibil! În redacția GSP tocmai se inventează articolul ”Cum l-a ratat Steaua pe Lewandowski”

În timp ce Ovidiu Ioanițoaia doarme, iar Tolontan scrie despre DNA, Oprescu și Rareș Bogdan, subalternii lor de la Gazeta Sporturilor își fac de cap. Cum nu puteau rata știrea că Robert Lewandowski a marcat aseară 5 goluri în 9 minute, mai multe decât Cristi Tănase în toată cariera, azi a devenit prioritară legarea atacantului polonez de Steaua.

După îndelungi discuții, s-a stabilit inventarea unui articol care să poarte titlul ”Incredibil! Probabil cea mai MARE EROARE din istoria fotbalului. Vezi ce echipă de la noi L-A RATAT pe Lewandowski”. S-a mai stabilit ca echipa care l-a ratat pe atacant să fie Steaua, actuala FCSB, și că Lewandowski a fost descoperit de Lucescu pe vremea când era junior.

Textul e aproape gata, singurul lucru pe care mai trebuie să-l stabilească cei de la GSP este motivul pentru care Lewandowski n-a ajuns la FCSB. Variantele de lucru sunt trei: jucătorul era prea înalt, a fost refuzat de Argăseală pentru că era un jucător mediocru sau că Gigi Becali nu-i putea pronunța corect numele și a interzis transferul lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 septembrie 2015 12:36
Citește mai mult despre: gsp Lewandowski Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult