Prima întrebare a reporterului TVR pentru David Popovici: „Și? Te-ai pișat în apă?“

Imediat după ce-a luat aurul în proba de 100 de metri liber, David Popovici a fost asaltat de zeci de reporteri, dar cel mai rapid s-a dovedit cel de la TVR. Iar prima lui întrebare i-a lăsat pe toți uluiți: „Și? Te-ai pișat în apă?“ l-a întrebat reporterul TVR pe David Popovici.

Văzând că înotătorul nu răspunde, reporterul TVR a insistat. „Hai, David, spune-ne adevărul. Spectatorii noștri vor să știe dacă un campion mondial se pișă în bazin sau nu. Deci?“. Momentul a fost salvat de organizatori, care au anunțat în boxe că se dau senvișuri gratuite pentru jurnaliști, moment în care angajatul TVR a țâșnit spre zona cu mâncare.

Luat ulterior la întrebări pentru gestul său de alți jurnaliști, reporterul TVR spune că el nu are nimic să își reproșeze. Mai ales că, spune el, nu este specializat în competiții de înot și singurul lucru pe care îl știe despre înotatul în bazin este că unii se pișă în apă. „Și nu e ca și cum cineva ar fi fost vreodată dat afară de la TVR pentru incompetență, deci n-am de ce să-mi fac griji“, a adăugat reporterul TVR.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 iunie 2022 19:29
Citește mai mult despre: david popovici tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult