Primele sancțiuni după accidentul feroviar. CFR Cluj, depunctată cu 6 puncte

La aproape 2 zile de la accidentul feroviar de la Galați, când o locomotivă a accelerat brusc și a lovit o garnitură de tren, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat primele sancțiuni. „Am decis să tai în carne vie. Clubul CFR Cluj va fi depunctat cu 6 puncte. Sper să-și ia adio de la titlu“, a anunțat ministrul într-o conferință de presă.

Sorin Grindeanu a adăugat că aceasta va fi mai mult ca sigur singura măsura care se va lua ca urmare a accidentului feroviar. Deși inițial era vorba să fie depunctat și clubul Rapid, până la urmă s-a renunțat la această idee, pentru că Rapidul este totuși un club iubit de pesediști, că nu degeaba a primit bani publici de la ei.

„Depunctarea CFR-ului este suficient de dură ca să transmită un mesaj clar în domeniul feroviar, alte măsuri nu se impun în urma accidentului“, a anunțat Sorin Grindeanu. Decizia l-a enervat pe Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, care spune că s-a săturat să fie batjocorit de toată lumea. „Nu doar că mi s-au furat puncte, dar deja am auzit suporteri scandând Vine trenul de Galați/ plin cu unguri depunctați“, s-a plâns cel poreclit Bursucul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2023 16:19
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult