Primele victime la CFR Cluj după debutul slab de campionat! Doi arbitri, scoşi de pe ştatul de plată

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu stă cu mâinile în sân. Dezamăgit de debutul slab de campionat, în care echipa sa a obţinut doar 2 puncte în două meciuri, acesta a luat deja primele măsuri disciplinare. Doi dintre arbitrii de casă ai CFR-ului au fost anunţaţi că nu vor mai primi nici un ban din partea clubului şi că sunt liberi să îşi găsească altă echipă.

„E inadmisibil să joci cu două nou promovate şi să nu câştigi nici măcar un meci. Arbitrii au dormit în ghete. Nu tu penalty primit, nu tu goluri valabile anulate adversarilor, păi ce e asta? Nu de aia plătesc eu arbitrii. Sper ca acesta să fie un avertisment şi pentru ceilalţi arbitrii pe care îi avem pe ştatul de plată. Nu aduci puncte echipei, nu mai primeşti bani”, a tunat patronul CFR Cluj.

La fel de afectat este şi preşedintele ceferiştilor, Iuliu Mureşan, care spune că a slăbit enorm din cauza arbitrilor. „Ştiu că nu se vede, dar am pierdut peste 20 de kilograme de când a început campionatul. Nici poftă de mâncare nu mai am, credeţi-mă, abia dacă mai mănânc de 5-6 ori pe zi. Aproape că mă simt că mă aflu în greva foamei, mama lor de arbitrii care nu-şi fac treaba!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 august 2013 12:42
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult