Primul 10 perfect din istoria patinajului artistic, obţinut de un român pe trotuarul de la Unirii

Trecătorii de la Unirea au rămas uimiţi când au văzut performanţele unui patinator român, care a făcut spectacol, demonstrându-şi măiestria pe gheţuş.

„La combinaţia de triplu tulup cu dublu axel, terminată printr-o piruetă rapidă într-un troian mi-au dat lacrimile de emoţie. Atâta graţie! Parcă zbura prin aer”, declară o angajată Pull&Bear care a văzut întreaga scenă.

„Chiar zbura!”, spune Mioara Papuc, unul din martorii de la Unirea şi împătimită a patinajului artistic. Mioara susţine că cetăţeanul patinator ar trebui recrutat de Federaţia Română de patinaj, pentru a participa la următoarele Jocuri Olimpice de Iarnă.

Românul patinator spune că a fost un exerciţiu greu, care a plecat din 10, unele mişcări fiind învăţate de la bunica lui, numită în bloc „rapsodul popular al gheţuşurilor”. Patinatorul spune că n-ar fi putut executa exerciţiul perfect dacă autorităţile n-ar fi creat condiţii perfecte: „gheaţa zici că e şlefuită cu şmirghelul, aşa plată e”, spune acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
28 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult