Prinţul Paul al României: “Vom asista la o victorie al României în meciul cu Franţa”

Prinţul Paul de România, cel care a prezis toate rezultatele de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, spune că România va câştiga meciul de sâmbătă cu Franţa.

Caracatiţa Paul, cum i se mai spune din motive evidente, a ales să mănânce din vasul cu steagul ţării noastre, şi asta nu din patriotism sau pentru că mâncarea de acolo ar fi fost mai bună. El spune că a făcut asta pentru a respecta adevărul istoric.

Prinţul Paul de România, caracatiţă: “În cealaltă farfurie, cu steagul Franţei, era o iahnie de fasole cu cârnăciori de care nu mai mâncasem de mult. Mamă, mamă, ce-aş mai fi gustat de acolo, dar nu puteam să închid ochii în faţa victoriei de mâine a băieţilor noştri.”

Caracatiţa Paul este un supporter înfocat al naţionalei noastre, deşi la alegerile din 2000, atunci când a candidat la preşedinţie, aligatorii de pe la noi l-au cam şifonat. El a spus că, de acum încolo, o să urmărească toate meciurile de la campionatul european la televizor, împreună cu jucătorii naţionalei lui Lucescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 octombrie 2010 18:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult