This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Demonstraţie de forţă şi viteză la Olimpiada Curierilor. Proba centrală a evenimentului, cea de 100 metri, a fost câştigată de un curier român, care a stabilit un nou record mondial, de 4 zile, 13 ore, 19 minute, mult peste media timpului de livrare a unui colet în ţara noastră. Acesta a fost cooptat imediat în noua echipă FAN Courier de la Cluj Napoca şi va începe să efectueze livrări cu întârziere în cel mai lung timp.

sprint_curieri.jpg La insistenţele reporterilor sportivi, curierul şi-a dezvăluit secretul: "E o perioadă aglomerată!”, situaţie foarte des întâlnită în piaţa de curierat din România. Surse din anturajul curierului spun că acesta a văzut că e cam mare coletul şi n-a avut chef să-l care: “Eu sunt doar un curier, pentru ce credeţi că sunt plătit? Să vă aduc coletul în siguranţă, intact? Poate, dar mie mi se pare ceva opţional”, a spus curierul.

Cei de la FAN Courier spun însă că, după un training serios, noua echipă de la Cluj, care a preluat atribuţiile din octombrie, a înţeles mult mai clar care sunt atribuţiile curierilor şi că, oricare ar fi problemele, acestea se vor remedia: "Sub nicio formă nu vom mai participa la genul acesta de olimpiadă", au declarat cei din noul management local FAN Courier Cluj.

Scris de Advert Einstein | Wednesday, 18.10.2017 10:41 Sport

National Cinematografic