Proba de 100 m viteză la Olimpiada Curierilor, încheiată cu un nou record mondial: 4 zile, 13 ore, 19 minute

Demonstraţie de forţă şi viteză la Olimpiada Curierilor. Proba centrală a evenimentului, cea de 100 metri, a fost câştigată de un curier român, care a stabilit un nou record mondial, de 4 zile, 13 ore, 19 minute, mult peste media timpului de livrare a unui colet în ţara noastră. Acesta a fost cooptat imediat în noua echipă FAN Courier de la Cluj Napoca şi va începe să efectueze livrări cu întârziere în cel mai lung timp.

La insistenţele reporterilor sportivi, curierul şi-a dezvăluit secretul: „E o perioadă aglomerată!”, situaţie foarte des întâlnită în piaţa de curierat din România. Surse din anturajul curierului spun că acesta a văzut că e cam mare coletul şi n-a avut chef să-l care: “Eu sunt doar un curier, pentru ce credeţi că sunt plătit? Să vă aduc coletul în siguranţă, intact? Poate, dar mie mi se pare ceva opţional”, a spus curierul.

Cei de la FAN Courier spun însă că, după un training serios, noua echipă de la Cluj, care a preluat atribuţiile din octombrie, a înţeles mult mai clar care sunt atribuţiile curierilor şi că, oricare ar fi problemele, acestea se vor remedia: „Sub nicio formă nu vom mai participa la genul acesta de olimpiadă”, au declarat cei din noul management local FAN Courier Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 octombrie 2017 11:41
Citește mai mult despre: curier record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult