Probleme cu permisul lui Florinel Coman! Are voie să conducă doar tancuri rusești

Veşti proaste pentru îndrăgitul jucător de fotbal Florinel Coman! Permisul ucrainean de conducere pe care îl folosea acesta nu doar că e obţinut pe căi ilicite, dar e şi categoria greşită.

Potrivit autorităţilor, documentul obţinut în Ucraina îi permite fotbalistului să conducă exclusiv vehicule blindate grele tip tanc, şi nici măcar orice fel de tancuri, ci doar pe cele de provenienţă sovietică.

„În Ucraina, categoriile sunt puţin diferite. Dacă la noi A e pentru motociclete şi B pentru autovehicule mici, la ucraineni A-ul e pentru maşini obişnuite iar B-ul e pentru ‘vehicule cu şenile, blindaj şi turelă fabricate în fosta Uniune Sovietică’. Astfel de permise sunt foarte utile acolo. Aici, mai puţin. Cred că sunt maximum 5 tancuri sovietice în circulaţie în România în zilele noastre”, explică Gigel Vârtej, poliţist rutier.

„Dacă era obţinut legal şi ţinea morţiş să şi-l echivaleze, carnetul de tanc din Ucraina îi permitea, totuşi, să conducă un Oltcit”, adaugă Boris Popescu, specialist în permise.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
1 martie 2021 18:00
Citește mai mult despre: florinel coman ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult