Probleme financiare la CFR Cluj: Mai mulți arbitri spun că nu și-au primit banii de luni de zile

Retragerea lui Arpad Paskany din afacerile din România dar și din finanțarea echipei CFR Cluj naște probleme printre feroviari. Deja, mai mulți arbitri s-au plâns de faptul că nu au fost plătiți cu lunile, iar acest lucru se vede în performanța lor de pe teren.

CFR Cluj nu mai are rezultate nu doar din cauza problemelor din vestiar ci și a celor de pe teren. Neplătiți cu lunile, arbitrii care altă dată avantajau pe vișinii au ajuns acum la fundul sacului și se văd nevoiți să arbitreze corect. Mai multe meciuri ale CFR au fost, asfel, viciate de rezultat. Chiar și suporterii echipei spun că lucrurile nu mai sunt ca odinioară, mulți punându-și întrebări dacă mai e cazul să susține echipa acum când nu mai primesc bani și senvișuri de la patronat.

Din cauza austerității financiare a clubului, chiar și președintele Iuliu Mureșan a fost surprins de câțiva oficiali FRF în timp ce se înfrupta din sandivșurile destinate suporterilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
31 martie 2014 09:03

Alte articole

Vezi mai mult