Probleme pentru CFR Cluj! Din lotul deplasat în Portugalia nu face parte nici un arbitru din Liga I

CFR Cluj pare victimă sigură în meciul din această seară din Liga Campionilor. Din lotul deplasat de Andone în Portugalia pentru meciul cu Braga nu face parte nici un arbitru din Liga I. Cu toate că diseară nu vor avea în teren nici un arbitru din Liga I, ceferiştii continuă să spere într-un miracol.

„Chiar dacă arbitrii au dus greul în campionatul pe care l-am câştigat, va trebui să ne descurcăm fără ei. Fără meciul mare făcut de Radu Petrescu la Sibiu, fără arbitrajul şmecheresc al lui Colţescu sau fără deciziile de neînţeles pentru alţii ale lui Alexandru Tudor nu am fi câştigat ultimul titlu. Va fi infinit mai greu fără principalele noastre vedete, dar speranţa moare ultima”, a spus patronul Arpad Paszkany.

Patronul a fost complet de antrenorul Ioan Andone: „Le-am cerut jucătorilor să joace în primul rând pentru arbitrii din Liga I şi abia apoi pentru fanii noştri, care oricum sunt în număr mai mic ca arbitrii din lotul nostru. Sper ca diseară să le facem cadou arbitrilor de casă ai CFR-ului o victorie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 septembrie 2012 13:02
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult