Producătorii de alcool din Cluj riscă falimentul, după ce Tamaş a fost dat afară de la CFR

La doar câteva zile după ce şi-au triplat producţia şi vânzările de alcool, odată cu venirea lui Gabi Tamaş la CFR Cluj, producătorii locali s-au trezit în pragul falimentului. Excluderea fotbalistului de la echipa a doua a Clujului a căzut ca un traznet peste patronii din industrial alcoolului.

„Barurile şi cluburile din Cluj au anulat comenzi de sute de mii de litri de alcool de când Tamaş a fost dat afară de la CFR. Noi ne-a triplat producţia, iar acum o să rămânem cu alcoolul în depozit. Nici dacă plecau din oraş 10.000 de consumatori moderaţi de băutură lovitura nu ar fi fost atât de puternică pentru industria noastră”, se plânge un director de la Prodvinalco, principalul producător de alcool din zonă.

Excluderea lui Tamaş le-a dat peste cap planurile chiar şi celor de la Ursus, care erau decişi să redeschidă fabrica din Cluj. „Decizia era deja luată, dar plecarea lui Tamaş de la Cluj ne-a făcut să renunţăm la idee”, spune CEO-ul Ursus. „Noi ne-am fi dorit să revenim la Cluj, dar fără Tamaş în oraş chiar nu rentează.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 octombrie 2013 13:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult