Imediat ce-a aflat că Simona Halep a bătut-o, în sfârșit, pe Maria Sharapova, fondatorul Facebook a trecut la acțiune. Mark Zuckerberg a pus în funcțiune o hală de 174 de hectare se servere, ca să încapă pe Facebook toate mesajele cu ”Bravo, Simona!” ale românilor.

halep_castigatoare.jpg ”Aveam hala pregătită încă de acum câteva luni, când a fost finala de la Roland Garros, acum doar am băgat serverele în priză. Știu că românii o vor lua razna pe Facebook, că vor încărca mesaje și poze cu Simona, dar pe de altă parte îi înțeleg, că nu o bați în fiecare zi pe Sharapova. Bravo, Simona!”, a postat Mark Zuckerberg pe pagina personală.

În timp de Halep își savura victoria de azi, Maria Sharapova căuta vinovați pentru înfrângerea în fața Simonei. ”A avut noroc că am fost puțin răcită și urletele mele nu au fost azi la înălțime”, a acuzat rusoaica. ”Și nici acustica arenei în care am jucat nu a fost prea bună, m-a dezavantajat clar. Însă cel mai mare regret al meu nu e că am pierdut azi, ci că l-am făcut fericit pe CTP, lucru pentru care îmi cer scuze.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 04.10.2017 15:51 Sport

National Cinematografic