Prompt! Zuckerberg a mai luat o hală de servere, să încapă pe Facebook toate mesajele cu ”Bravo, Simona!”

Imediat ce-a aflat că Simona Halep a bătut-o, în sfârșit, pe Maria Sharapova, fondatorul Facebook a trecut la acțiune. Mark Zuckerberg a pus în funcțiune o hală de 174 de hectare se servere, ca să încapă pe Facebook toate mesajele cu ”Bravo, Simona!” ale românilor.

”Aveam hala pregătită încă de acum câteva luni, când a fost finala de la Roland Garros, acum doar am băgat serverele în priză. Știu că românii o vor lua razna pe Facebook, că vor încărca mesaje și poze cu Simona, dar pe de altă parte îi înțeleg, că nu o bați în fiecare zi pe Sharapova. Bravo, Simona!”, a postat Mark Zuckerberg pe pagina personală.

În timp de Halep își savura victoria de azi, Maria Sharapova căuta vinovați pentru înfrângerea în fața Simonei. ”A avut noroc că am fost puțin răcită și urletele mele nu au fost azi la înălțime”, a acuzat rusoaica. ”Și nici acustica arenei în care am jucat nu a fost prea bună, m-a dezavantajat clar. Însă cel mai mare regret al meu nu e că am pierdut azi, ci că l-am făcut fericit pe CTP, lucru pentru care îmi cer scuze.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 octombrie 2017 13:51
Citește mai mult despre: facebook Halep Sharapova zuckerberg

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult