Întâlnire istorică pentru Liga I. Patronii mai multor cluburi au decis să limiteze drastic numărul blaturilor din campionat. Potrivit greilor din fotbal, se vor păstra doar blaturile pentru evitarea retrogradării, dar doar dacă echipa mai bună e în a doua jumătate a clasamentului, “ca să nu fie prea pe faţă şi să nu se prindă fraierii”, potrivit lui Gigi Becali, patronul FCSB, o echipă înfiinţată relativ recent şi cu un palmares modest.liga_I_fotbal_coclauri3.jpg

“Ca să fie şi mai puţin dubios, blaturile vor fi făcute pe cât posibil la egal, şi nu la victorie”, explică Dan Petrescu. Propunerea lui a fost susţinută şi de Hagi, care a spus că “e mai bine să fie blat decât să pară blat”.

Potrivit protocolului încheiat de cluburi, în timpul blatului jucătorii echipei mai bune se vor abţine de a da ei pasele de gol şi mai ales de la autogoluri, rezumându-se la contraatacuri eşuate şi crearea de breşe mari, cum se întâmplă la meciurile dintre Dinamo şi CFR Cluj, de exemplu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 07.05.2019 16:33 Sport

National Cinematografic