Purtătorul de cuvânt al urangutanilor şi-a cerut scuze pentru comportamentul lui Gigi Becali

Manifestările exagerate ale lui Gigi Becali după ce Steaua a bătut Rapidul cu 1-0 i-au deranjat până şi pe mai-marii urangutanilor, specie din care face parte şi patronul stelist. „Ceea ce a făcut domnul Becali aseară n-ar nici o legătură cu comportamentul firesc al unui urangutan”, a explicat purtătorul de cuvânt al urangutanilor de pretutindeni.

„Sunt urangutani şi urangutani”, a continuat acesta”, „nu există pădure fără uscături. Gigi Becali este un urangutan pe care faima l-a schimbat, altfel nu-mi explic comportamentul său halucinant. Nu pot decât să-l rog pentru a 1000-a oară să nu mai facă de ruşine specia din care face parte”.

Cu toate că, din cauza lui Becali, urangutanii au mult de suferit, mulţi oameni cerându-le tot mai des să facă ca Becali, să se urce pe maşini şi să urle ca descreieraţii, reprezentanţii speciei au dat dovadă de maximă decenţă şi şi-au cerut scuze, în numele tuturor urangutanilor, pentru comportamentul deplasat al lui Becali. „Chiar dacă are probleme, rămâne unul dintre noi”, a spus un important lider al urangutanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 septembrie 2012 15:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult