Putin a dat doar lovitura de începere a Mondialului, dar Sputnik insistă că președintele rus a marcat două goluri

Așa cum era de așteptat, Vladimir Putin a dat lovitura de începere a Mondialului din Rusia. Înaintea partidei de deschidere, dintre țara gazdă și Arabia Saudită, președintele Rusiei a dat un șut sănătos în minge și a împușcat doi jurnaliști incomozi. Sputnik a publicat imediat știrea, însă susține că Vladimir Putin nu doar a dat lovitura de deschidere, ci a și marcat două goluri, unul cu capul și un al doilea cu un șut din afara careului.

Russia Today i-a acuzat însă imediat pe cei de la Sputnik de dezinformare. Jurnaliștii Russia Today au prezentat mai multe capturi video din care reiese că cele două goluri ale președintelui rus sunt de-a dreptul ireale. ”Domnul Vladimir Putin a marcat un gol din foarfecă și un altul direct din corner, prin două execuții absolut ireale, nicidecum un banal gol cu capul și unul din șut, cum fals s-a relatat în Sputnik”, au scris cei de la Russia Today.

Ulterior, un comunicat al Kremlinului a precizat că Vladimir Putin confirmă ambele știri. La doar câteva secunde distanță, Sputnik și Russia Today și-au modificat articolele, astfel că acum scrie în ambele că Vladimir Putin a marcat în meciul de deschidere patru goluri și a fost deja desemnat atât golgheterul turneului, cât și jucătorul turneului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 iunie 2018 17:57
Citește mai mult despre: CM2018 Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult