Putin i-a consolat pe sportivii ruşi care n-au luat medalii la Soci, oferindu-le excursii în Siberia

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice i-a întristat pe sportivii ruşi care nu au reuşit să obţină medalii, însă nu pentru mult timp! Aceştia au primit astăzi premii de consolare din partea preşedintelui Putin, constând în sejururi gratuite în staţiuni de odihnă luxoase din Siberia.

“Suntem foarte mândri de sportivii noştri medaliaţi, dar nu trebuie să uităm să-i îmbărbătăm pe cei care nu au reuşit să urce pe podium. Mama Rusia se gândeşte şi la ei, aşa cum şi ei ar fi trebuit să se gândească la mama Rusia”, a declarat preşedintele rus, “înainte să trădeze şi să se lase învinşi de duşmanul imperialist.”

“De aceea am hotărât să le ofer aceste excursii în minunatele noastre staţiuni de recreere de dincolo de Irkuţk. Acolo vor petrece următorii ani respirând aerul curat al taigalei siberiene, degustând tradiţionala pâine uscată cu ceai şi gândindu-se bine la ce au făcut. Cu antrenament şi dăruire, sejurul în Siberia îi va ajuta să-şi obţină în viitor medaliile cuvenite sau, dacă sunt cu adevărat destoinici, libertatea.”

“Familiile voastre sunt deja acolo”, a adăugat, jovial, preşedintele rus în discursul susţinut în faţa sportivilor ruşi cu doar câteva minute înainte de misterioasa lor dispariţie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 februarie 2014 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult