Rădoi tremură! Alte câteva milioane de români fără Bac sunt gata să-i ia locul de antrenor la Steaua

Mirel Rădoi are toate motivele să se teamă pentru postul său de antrenor al Stelei. Mai ales că Gigi Becali știe că finul său este extrem de ușor de înlocuit. ”Nu e ca și cum Mirel ar fi singurul fără Bac”, spune patronul Stelei. ”Sunt alte câteva milioane de români fără Bac care îi pot lua imediat locul. Străini nu iau, că ăia cer mulți bani și nici nu știu română sau aromână, ca să înțeleagă ce le transmit eu în timpul meciurilor.”

Gigi Becali nu este deloc deranjat de faptul că astfel de români e posibil să nu știe scrie sau citi. ”Mie îmi trebuie să țină cu Steaua, cu Becali și cu Dumnezeu”, a precizat patronul stelist. ”Și să știe răspunde la telefon în timpul meciurilor, când vreau să fac o schimbare. Atât, că de restul se ocupă Sfântul Gheorghe!”

”Decât muncitor necalificat, mai bine antrenor la Steaua”, își face speranțe Mircea Stănciulescu, unul din suporterii steliști fără Bac și fără perspective. ”Am spart semințe atâția ani pe stadion, la meciurile Stelei, nu văd de ce n-aș putea sparge semințe și pe banca Stelei sau în lojă cu domnul Gigi, idolul meu. Că Steaua termină pe locul 1 sau retrogradează cu mine antrenor, semințele același gust are.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 august 2015 17:59
Citește mai mult despre: BAC gigi becali Radoi Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult