Radu Banciu a sărbătorit împreună cu prietenii accidentul lui Mircea Lucescu

Îndrăgitul realizator tv a sărbătorit accidentul lui Mircea Lucescu într-un cadru restrâns, invitând doar câțiva prieteni. Radu Banciu și-a dus apropiații într-un club din centrul Capitalei, unde au băut până spre dimineață și au închinat zeci de pahare de vin în cinstea vatmanului care a lovit mașina lui Lucescu.

La miezul nopții, a existat și un moment mai deosebit. În localul unde avea lor petrecerea au apărut două stripteuze îmbrăcate în asistente medicale de la Spitalul Universitar, care s-au prefăcut că îi aplică unui Lucescu imaginar tratamentul greșit, toate acestea în timp ce se dezbrăcau languros, pe o melodie de Joe Cocker.

Cel mai încântat de petrecere a fost chiar Radu Banciu, care ne-a și spus câteva cuvinte despre incidentul petrecut vineri, pe bulevaredul Vasile Milea.

“Acum se confirmă ce spuneam eu mai demult, și anume că Lucescu este supraevaluat. Acum sper că vă dați seama că Lucescu a un șofer mediocru, care a condus la fel de prost prin toate orașele pe unde a antrenat. Până și Stoichiță e mai bun decât el. L-am văzut făcând niște parcări laterale care nu-i ies lui Lucescu nici dacă-l lași o sută de ani. Oricum, și Stoichiță e un om de nimic, la fel de toate persoanele pe care le cunosc.”

La finalul petrecerii, Radu Banciu le-a mulțumit prietenilor lui pentru prezență și i-a asigurat că ar sărbători la fel de mult la rănirea gravă sau la decesul oricăruia dintre ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 ianuarie 2012 08:45
Citește mai mult despre: Radu Banciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult