Radu Banciu recunoaște de ce a făcut-o țărăncuță pe Simona Halep: ”Sunt frustrat, o am mică!”

Deranjat că lumea i-a sărit în cap după ce a făcut-o țărăncuță pe Simona Halep, celebrul jignitor Radu Banciu a revenit cu explicații. Chestia de la B1TV spune că reacția lui a fost generată de frustarea că are un penis extrem de mic. El chiar s-a arătat surprins că trebuie să precizeze că o are mică, fiind convins că deja toată lumea știa că ăsta este motivul pentru care jignește în emisiunea sa.

”N-am 2 centrimetri, ca Măruță, dar abia ajung la 5 centimetri. Iar asta abia după ce am băgat bani grei în operații de mărire de penis. E frustrant, dacă ar mai exista și alți oameni cu un penis atât de mic, cu siguranță m-ar înțelege. În loc să mă acuzați pentru că am jignit-o pe Simona, ar trebui să mă compătimiți. Pentru că asta merit, compasiune”, a recunoscut Radu Banciu.

Într-o încercare penibilă de a-și spăla imaginea, Radu Banciu a povestit că nu este atât de penibil pe cât îl consideră lumea. ”Numai eu știu cât m-am abținut să mă iau de Neșu! Îmi venea emisiune de emisiune să-i zic niște chestii nasoale, dar m-am abținut. Nu sunt chiar atât de lipsit de decență pe cât se spune. Repet, de panarama de Neșu nu am zis absolut nimic în emisiune, ar trebui să se aprecieze asta”, a scris Banciu pe Facebook.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2014 04:39
Citește mai mult despre: Radu Banciu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult