Radu Valahu, cel mai puternic român: „Da, e adevărat, nu mă contrazic cu soția”

Cel mai puternic român, Radu Valahu, este un om extrem de respectat în comunitate, iubit de vecini, de prieteni și mai ales de soție. Acesta a explicat și care este secretul său de a ajuns să fie considerat cel mai puternic român.

„Da, după ani de zile de antrenament am ajuns la asemenea putere uluitoare să nu mă contrazic cu soția. Sigur, e ușor să tragi un camion, un vapor sau chiar un avion după tine, dar să taci din gură când începe să vorbească soția, ei bine, pentru asta chiar ai nevoie de voință de fier. Mulțumesc lui Dumnezeu și familiei care m-au sprijinit în acest timp cât am muncit pentru a dobândi aceste puteri ce par fantastice pemtru muritorii de rând”, a declarat Radu Valahu într-un interviu pentru Strongman Magazine.

Radu a început de luni antrenamentele pentru campionatul mondial de skandemberg și cumpărături cu soția, ce va avea loc la Oslo la finalul acestei luni. Sportivul român este considerat unul din favoriții competiției, el având șanse reale să ocupe un loc pe podium. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 aprilie 2019 15:20
Citește mai mult despre: nevasta radu valahu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult