Rămâneţi pe ProTV! Ca să păstreze audienţa uriaşă, după meciul cu Elveţia se dă iar Singur Acasă

Vor să bată toate recordurile de audienţă! ProTV a decis ca după meciul cu Elveţia să dea imediat filmul Singur Acasă. Celelalte posturi spun că e o lovitură sub centură şi că vor reclama Pro-ul la CNA, pentru abuz de poziţie dominantă. Alte posturi, precum B1, au decis să dea şi ele filmul Singur Acasă în timpul meciului, ca să saboteze ProTV-ul.

Cei de la Pro au aflat însă de tacticile televiziunilor concurente şi au contracarat. Au decis să dea Singur Acasă şi fix înainte de meci, ca să aibă audienţă imensă atât în prime time, cât şi înainte. “Nu credeam că e posibil să batem audienţa Ştirilor de la ora 5, dar cu Singur Acasă am reuşit”, declară un om din ProTV.

Mai mult, meciul cu Elveţia va fi disecat în timpul pauzei în studiourile ProTV de către comentatorii Mihai Dedu şi Costi Mocanu, alături de invitaţii lor Joe Pesci şi Macaulay Culkin. Cei de la Pro garantează că dacă în timpul meciului un jucător scuipă sau înjură pe cineva, va interveni în direct Măruţă, că el e specialist în comentarea unor astfel de mizerii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 iunie 2016 18:00
Citește mai mult despre: Elvetia euro 2016 meci ProTV Singur Acasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult