Rapid face primul cantonament al verii acasă la bunicii lui Pancu

Criza financiară se resimte acut la Rapid. După un sezon epuizant, în care echipa a fost salvată de la înfometare de o covrigarie din zona Grant, a venit rândul lui Pancu să-şi arate devotamentul pentru club. Din lipsă de disponibilităţi, cantonamentul în perioada verii se va desfăşura în satul Buzdug, comuna Dăgâţa, unde bunicul lui Daniel deţine o gospodarie cu o curte de peste 400 de metri pătraţi.

“De mult timp mă gândeam să duc echipa acolo, au tot ce le trebuie. Bunicul meu, Arsenie, are peste 30 de găini, care în perioada asta ouă la greu. În plus, avem porci şi gâşte. Nu mai pun că suntem şi foarte aproape de gârlă, care va funcţiona pe post de Spa în perioada cantonamentului”, a declarat cu mândrie atacantul rapidist.

Surse de la dispensarul Dăgâţa arată că decizia clubului giuleştean l-ar fi mobilizat pe bunicul lui Pancu. Acesta a hotărât să investească serios pentru ca giuleştenii să aibă tot ce le trebuie. Se pare că este o chestiune de zile până când domnul Arsenie va achiziţiona şi o vacă, în momentul de faţă fiind în negocieri cu diverşi săteni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 iunie 2014 10:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult