Rapid, vândută unui om care trecea prin faţa clubului şi părea mai bine îmbrăcat

Lovitură de teatru în fotbalul românesc! Unul din cele mai iubite cluburi româneşti de fotbal, Rapid, a fost vândut din nou, după ce actualul patron şi-a recunoscut neputinţa. „Nu s-au plătit salarii de pe vremea lui Copos. O fi fost zgârcit dar, măcar o dată pe an, tot mai prindeam câte un salariu”, au povestit jucătorii.

Noul patron este un tânăr afacerist de 29 de ani care tocmai trecea prin faţa clubului când s-a luat decizia de vânzare. Şefii clubului sunt convinşi că noul investitor va readuce echipa în Liga 1 şi în lupta pentru câştigarea campionatului. „De când l-am văzut, cum trecea pe stradă, ne-am dat seama că este un tip înstărit. Avea şi haine noi pe el, şi telefon de ultimă generaţie, de-ăsta doar ecran fără butoane”.

Noul patron al Rapidului a refuzat să dea declaraţii, fugind de la faţa locului imediat ce s-au semnat actele. Acesta a fost urmat de câţiva jucători, dintre cei mai bine pregătiţi, care au strigat după el tot felul de injurii cum ar fi „băăă, dă-ne banii”, „când vin primele de joc patroane!!!” şi „Mi-e foameeee”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 februarie 2014 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult