Răzvan Lucescu, după tragerea la sorţi: România mai are doar şanse teoretice de calificare

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile Campionatului European din Polonia şi Ucraina din 2012. Sorţii ne-au fost, se pare, potrivnici, pentru că am picat cu Franţa, Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg.

 

Pot să spun că şansele noastre de calificare sunt doar teoretice, e foarte greu să mai reparăm ceva acum, în al doişpelea ceas”, a declarat selecţionarul Răzvan Lucescu după ce a văzut componenţa grupei. „Oricum, noi ne vom juca şi ultima şansă, vom lupta până în ultimul moment.”

 

Mitică Dragomir a comentat în stilul lui caracteristic grupa pentru Euro 2012.

 

„E greu acum, dom’le, ce să mai faci? Trebuia să ne trezim de la început. Noi l-am schimbat ca fraierii pe Piţurcă. Piţurcă făcea treabă, ascultaţi ce vă spun. Acuma asta e, viaţa merge înainte. O să vedem Campionatul European la televizor, dacă o să-l mai avem şi pe ăla”, a declarat Mitică de la Ligă prin telefon, la Sport.ro, în timp ce televiziunea lui Sârbu dădea, pentru a o mia oară, reluarea aia obosită în care apare el muşcând dintr-un pişcot.

 

Tricolorii sunt cu moralul la pământ, mulţi dintre ei aşteaptă o minune. Noul decar al naţionalei, Cristi Tănase, spune că se bazează pe sprijinul celor dragi ca să treacă peste aceste momente dificile.

 

Acum aştept să vină prietena mea pe la mine, am trimis doi băieţi până jos, să o ungă cu unt şi să o bage în bloc, că i s-a înţepenit fundul în uşă. Oricum, o să mă facă să mă simt mai bine, când îi văd celulita parcă am aşa un sentiment plăcut, îmi amintesc de copilărie, când punea mama la uscat coji de portocale.”

 

Pentru Chivu, aflarea rezultatelor tragerii la sorţi a venit ca o lovitură în moalele capului, unde oricum era accidentat.

 

Trebuie să ne jucăm şansa, aia care mai e. Acuma, ce-a fost a fost, contează mai puţin. Important e să construim o echipă pentru viitoarea campanie, pentru mondiale. Acolo mai avem o şansă.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 februarie 2010 19:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult