Răzvan Lucescu: „Să demisioneze tata, că el mi-a făcut echipa!”

Deşi România n-a fost în stare să câştige meciul din Belarus, Răzvan Lucescu nici nu vrea să se gândească la demisie. Cel poreclit X-Man de apropiaţi consideră că nu are nici o vină pentru faptul că, după două meciuri, România este pe locul 5 în grupă, cu doar 2 puncte. În viziunea lui, întreagă vină pentru lipsa de rezultate a Naţionalei o poartă tatăl său, Mircea Lucescu.

Dealtfel , imediat după fluierul final al partidei, Răzvan a fost surprins de camerele de filmat în timp ce a ridicat degetul mijlociu în aer şi l-a îndreptat spre Ucraina, semn clar de nemulţumire faţă de tactica primită în plic de la tatăl său.

Iritarea selecţionerului faţă de modul cum îi gândeşte tatăl său partidele Naţionalei a devenit explicită în timpul conferinţei de presă, când, întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să demisioneze, Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa lui Lucescu senior: „Nu, n-am nici un motiv să demisionez. Chiar nu înţeleg de ce îmi cereţi mie demisia. Dacă e cineva care poartă vină pentru rezultatele Naţionalei, acela este tata. Să demisioneze tata, că el mi-a făcut echipa!”, a urlat, pe un ton iritat, selecţionerul în acte al României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 septembrie 2010 11:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult