Deși părea mulțumit cu rezultatul final, după meci Tata Puiu a făcut o adevărată criză de nervi la vestiare. Vinovați nu ar fi fost jucătorii, ci însuși starețul mânăstirii de la Prislop, părintele Dinoisie, pe care Generalul este decis să-l acționeze în instanță și să-l reclame la Protecția Consumatorului.

Puiu-Iordanescu-pupa-icoana.jpg

"Iordănescu era turbat după meci, ne tot arăta niște iconițe care despre care spunea că sunt contrafăcute. L-a sunat pe Dionisie și i-a spus că la trei iconițe sființite pupate de zece ori trebuia să primească măcar un penalty, ceea ce nu s-a întâmplat".

"Ne-ai mâncat meciul Dionisie, am luat icoana aia mare și m-ai asigurat ca ungurii nu bat la Budapesta. Știai ce lot de instalatori am și tu îmi dai iconițe de la Densuș, neverificate? Adio, de acum tot lotul va merge la Văratec!", ar fi tunat selecționerul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Friday, 09.10.2015 16:42 Sport

National Cinematografic