Cu ocazia victoriei Simonei Halep în turneul campioanelor, România a mai doborât un nou record mondial. Este vorba de rația de români care încurajează / români care muncesc, care astăzi a fost de 25.000.000 la 1. 

halep_castigatoare.jpg

Vechiul record era deținut de firma care se ocupă de reabilitarea liniei de tramvai din zona Iancului-Pantelimon, unde a fost omologat un record de 121 de muncitori la 1, în cota de admirație/muncă. „Este vorba și de un talent nativ, un altfel de popor nu ar fi reușit. La fel cum unul din 2 brazilieni poate să dribleze, unul din 1 român poate să stea degeaba și să se uite la alții cum muncesc”. 

Victoria Simonei Halep a fost sărbătorită cum se cuvine, pe Facebook, cu poze, statusuri de încurajare și nenumărate declarații de dragoste și mândrie. Conform statisticilor în timp real, 90% din români erau fani ai Simonei de mici, încă din anii '70.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.10.2014 14:22 Sport

National Cinematografic