Maraton pe litoral! Un chelner ambiţios a urmărit în fugă maşina unor turişti care uitaseră să-i lase bacşişul cuvenit. Chelnerul i-a prins aproape de Medgidia, s-a apropiat de geamul maşinii şi le-a zis de la obraz: “mai serviţi ceva?”.alergat_chelner_nota.jpg

Oamenii s-au simţit în cele din urmă şi i-au lăsat 50 de lei, pe care chelnerul i-a luat în silă, spunând printre dinţi “săracii dracu’, veniţi la mare pe vouchere”.

Chelnerul a fost imediat asaltat de pasionaţii de alergare, care l-au întrebat ce pace a avut pe km, ce vitamine ia ca să fie în asemenea formă şi mai ales câte antrenamente face pe săptămână. 

Chelnerul spune că nu-l interesează ce pace a avut, dar că se antrenează cam de 7-8 ori pe weekend, pentru că “mulţi români încearcă să plece de la terasă fără să plătească şi trebuie să alerg după ei”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 21.08.2019 14:52 Sport

National Cinematografic