Recunoscător! Meme Stoica spune că fără ajutorul lui Gigi Becali n-ar fi ajuns atât de cocalar

Deși se pretinde un cocalar special, Meme Stoica este doar unul din mulții cocalari care îl apreciază pe Gigi Becali. Asta pentru că managerul stelist a recunoscut cu sinceritate că un mare merit în transformarea sa în cel mai cocalar personaj din fotbalul românesc îl are patronul său, Gigi Becali, cel care e un adevărat idol pentru Meme.

“Când mă uit în oglindă realizez că am copiat foarte mult din comportamentul domnului Becali. În plus, fără ajutorul domnului Becali aş fi fost un cocalar anonim, care m-aş fi pozat cu ochelari de soare în casa bunicii, la peretele cu Răpirea din serai. Bine, asta o fac oricum şi în prezent, doar că destul de rar. Îi datorez totul domnului Becali”, a povestiti Meme Stoica.

Managerul stelist a ținut însă să accentueze faptul că gena de cocalar o avea dinainte de a-l cunoaște pe Gigi Becali. ”Nu vreau să spună cineva că eu sunt cocalarul de azi doar din cauza domnului Becali, insist foarte tare să se știe că eu altceva decât cocalar nu aveam cum să ajung. E destinul meu, n-am ajuns conjunctural un mare cocalar.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 ianuarie 2013 08:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult