Redacţie goală la ProSport, după ce conducerea a interzis accesul celor cu mai puţin de 4 clase

Imagine dezolantă azi în redacţia ProSport, după ce conducerea publicaţiei a decis că e momentul să renunţe la redactorii care au mai puţin de 4 clase. Însă, spre surpriza şefilor PrSport, numărul celor care nu au absolvit nici măcar ciclul primar este mult mai mare decât se aştepa cineva, astfel că redacţia închipuitului ziar de sport a fost azi de-a dreptul goală.

Disperaţi, şefii au decis să le ofere o dispensă temporară celor cu mai puţin de 4 clase, în schimbul angajamentului că aceştia vor relua şcoala începând cu acest an. „Credeam că avem articole tâmpite pe site pentru că asta vrea publicul, dar nu e nici pe departe aşa. Articolele sunt tâmpite pentru că cei care le scriu sunt tâmpiţi”, a constatat cu amărăciune un acţionar ProSport.

Până să înceapă şcoala, redactorii ProSport şi-au mai luat agajamentul să meargă în vizită la grădina zoologică, pentru a lua contact cu fiinţe mai inteligente, de la care eventual să fure meserie. De asemenea, ei vor fi ascultaţi periodic din Abecedar, pentru a demonstra astfel că se află pe drumul cel bun şi că mai au o şansă să devină ziarişti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult