Redactorii Sport.ro au rămas proşti când au aflat că primesc spor de ruşine mai mic ca vidanjorii

Redactorii sport.ro au rămas blocaţi în propria prostie când au aflat că sporul de ruşine pe care îl primesc pentru munca umilitoare pe care o prestează este mai mic ca sporul primit de vidanjori. Ei au ameninţat şefii trustului Pro că intră în greva foamei sau, mai grav, o să înceapă să dea titluri normale la articolele postate pe sport.ro dacă nu li se măreşte considerabil sporul de ruşine.

“Cum vine ăsta? Adică vidanjorul, pentru că ia căcatul şi îl duce dintr-o parte în alta, primeşte spor de ruşine mai mare ca mine, care scriu texte de căcat la cel mai căcat site din România, dacă nu din lume, sport.ro? E strigător la cer, ceea ce fac eu este de zeci de ori mai umilitor şi mai degradant pentru orice fiinţă umană”, s-a revoltat un redactor sport.ro.

Acesta a insistat că nu încape diferenţă între ceea ce face el şi munca unui vidanjor. “Mie mi se spune că sunt de căcat de zeci de ori pe zi, la fiecare articol scris am zeci de comentarii injurioase, la adresa mea sau a familiei mele. Dacă lumea ar şti că sunt de la sport.ro, m-ar flegma şi m-ar lua la bătaie pe stradă. Ceea ce face vidanjorul e parfum pe lângă ce fac eu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 februarie 2013 14:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult