Reghe, cea mai dură pedeapsă în Dosarul Transferurilor: A rămas afară cu Prodanca

Clubul Steaua este aproape dărâmat în condițiile în care patronul, președintele clubului și șeful galeriei se află la închisoare. Cu toate acestea, cea mai mare problemă nu este a celor din închisoare ci a celor rămași afară, respectiv antrenorul Laurențiu ”Reghe” Reghecampf, care va putea vorbi despre fotbal doar cu soția sa, impresara Ana-Maria Prodan.

Astfel, antrenorul Stelei nu se va mai putea baza pe indicațiile șefilor săi în privința alegerii primului 11. ”Am rămas cu Ana Maria iar ea îmi zice numai prostii: bagă-l pe Gardoș că are cur mișto, bagă-l Szukala că-i bun la pat. O fi bun, nu zic nu, că nu am experiența ei, dar dacă nu ține linia la ofsaid ce mă fac?”, s-a confesat Reghe unor apropiați.

Aceiași oameni spun că Reghe a încercat să se consfătuiască în privința echipei cu căpitanul Stelei, Cristi Tănase, dar că acestuia au început să-i curgă bale din gură și a adormit după primele 10 cuvinte rostite.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 martie 2014 13:03

Alte articole

Vezi mai mult