Reghe le-a prezentat-o grecilor pe Ana Maria Prodan: „This is Sparta!”

Fotbaliştii greci sosiţi la Bucureşti pentru meciul cu România au fost plăcut surprinşi de Reghecampf, acesta prezentându-le-o oficial pe soţia sa, Ana Maria Prodan: „This is Sparta”.

„Mare pezevenghi domnul Reghekamps, am rămas mască în momentul în care ne-a spus că e soţia lui. Noi credeam că ne face un masaj erotic direct în aeroport, ştiu că România e renumită pentru finalurile sale fericite. Ei bine, nu şi de data asta”, spune Samaras, cel mai înalt fotbalist din naţionala Greciei.

Ana Maria Prodan susţine că a gustat gluma şi a declarat că e încântată de cunoştinţă, deşi pe unii jucători greci i-ar fi cunoscut înainte, pe unii chiar impresariindu-i prin vestiare sau prin camere de hotel.

„Kostas Katsouranis a venit probabil special ca să mă vadă, să ne impresariem puţin, deşi nu va juca, fiind suspendat. Eu l-am impresariat încă de pe vremea când juca la Benfica. Îmi plăcea că dădea bine pe sus, deşi în principiu el joacă bine pe fund”, a declarat impresara internaţională Ana Maria Prodan.

Prodanca speră ca meciul să nu-i obosească complet pe greci, ea dorind să le explice pe îndelete gluma făcută de Reghe: „La fluierul final îi aştept la vestiare”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 noiembrie 2013 04:40
Citește mai mult despre: Prodanca Reghecampf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult