Reghe: „Mă gândesc să părăsesc Steaua. Aş prelua o echipă mai mică, s-o cresc. Poate Barcelona”

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, susţine că nu exclude o plecare de la Steaua, echipă cu care a atins apogeul carierei sale.

„Nu ştiu de ce aş mai sta. Pentru mine nu mai sunt mari provocări cu Steaua, victoriile vin de la sine, echipa am construit-o impecabil, i-am programat ca pe roboţi. Acum s-ar putea descurca şi cu un antrenor mai slab, precum Lucescu, Ferguson, chiar şi cu Mourinho”, susţine Reghecampf.

Antrenorul Stelei declară că în principiu ar fi interesat să preia o echipă mai mică, dar cu potenţial şi că se gândeşte în primul rând la Barcelona, cu care e convins că ar avea succese, dar în timp.

Reghe precizează că intenţiile sale sunt susţinute şi de soţie, care e dispusă să-şi urmeze soţul la o echipă cu un prestigiu inferior.

„Ana Maria mă susţine, în principiu, deşi ea zice să mă duc mai întâi la Manchester United, pentru că magazinele sunt mai bine aprovizionate în Marea Britanie decât în Spania, unde e foame”, a mai declarat Laurenţiu Reghecampf.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 martie 2013 20:03

Alte articole

Vezi mai mult