Reghecampf, extrem de optimist înaintea meciului cu Chelsea: „Simt că voi câştiga la pariuri!”

Pentru antrenorul Stelei, meciul cu Chelsea din această seară se anunţă unul extrem de important pentru viitorul său. „Dacă jucătorii mei pun în practică tot ce am discutat la antrenamente, după meciul de diseară voi fi un om extrem de bogat. Dacă-mi ies absolut toate combinaţiipe pariate, probabil nu voi fi nevoit să mai muncesc niciodată”, s-a lăudat Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a explicat că una e să aranjezi meciuri în liga a II-a din România, de exemplu, şi cu totul altceva un meci din optimile Europa League, jucat împotriva deţinătoarei trofeului Champions League. „Cu o astfel de şansă te întâlneşti o dată în viaţă, deci practic am fost condamnat să aranjez cu jucătorii mei acest meci”, susţine Reghe.

Se pare că singurul care nu ştie strategia lui Reghecampf pentru diseară este patronul Gigi Becali, cel care încă speră într-o victorie a Stelei. „E drept că Reghe mi-a cerut împrumut câteva milioane de euro, dar nu sunt pentru pariuri, mi-a zis că sunt reduceri la mall şi vrea să profite de ele”, susţine Becali. „Dar mâine mi-a proimis că îmi dă banii înapoi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 martie 2013 13:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult