Regii golfului! Iohannis şi Borcea se ceartă cine a băgat-o în mai multe găuri

Conflict deloc sportiv între doi grei ai golfului. Cristi Borcea și Klaus Iohannis au avut o altercație verbală, fiecare susținând că a băgat-o în mai multe găuri, Iohannis arătând o diplomă de la clubul de golf al unui prieten, iar Borcea o poză cu toți copiii pe care i-a făcut.

”Klaus Iohannis? Păi Klaus e din ăla de și-o bagă singur cu mâna, sau pune un SPP-ist. Eu am băgat-o în gaură pe după gratii, printre doi gardieni, fix la judecătoarea care trebuia să mă condamne pe mine în proces. Deci, despre ce vorbim? Domnul președinte e infantil, freacă degeaba crosa aia”, a punctat Cristi Borcea.

Replica lui Klaus Iohannis n-a întârziat: ”Din 6 ani de mandat, 5 am fost în concediu. Ce credeți că am făcut în tot timpul ăla? Conferințe? Bălăceală? Nu. Am jucat golf asiduu, pe toate terenurile lumii. Pe Cristi Borcea nici nu l-ar primi pe majoritatea terenurilor unde am jucat eu golf. Am băgat-o în gaură de la 237 de metri la Pebble Beach”, s-a lăudat Iohannis, dar Borcea l-a taxat dur: ”poate n-ai băgat-o în gaura care trebuie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 septembrie 2021 08:14
Citește mai mult despre: borcea iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult