Reguli noi la ligile inferioare! Pentru că meciurile sunt anoste, se va trece direct la bătaia aplicată arbitrului

Fotbalul din ligile inferioare, IV sau V, se zbate în mediocritate, dar acesta lucru este pe punctul de a se schimba. Oficialii FRF vor să dinamizeze competiția și să anuleze complet meciurile propriu-zise de fotbal, că ăla numai fotbal nu e, și să se treacă direct la tradiționala bătaie aplicată arbitrilor.

”Să fim serioși, lumea nu vine pentru fotbal la meciurile din ligile IV și V, ci pentru bătaia pe care și-o ia arbitrul la final”, spune un oficial FRF. ”N-o să auzi niciodată un spectator de la un astfel de meci vorbind despre un gol, un dribling sau o fază spectaculoasă. Nu, la final toți vorbesc despre cum și-a luat-o arbitrul, despre cum a sărit jucătorul cu piciorul în față spre arbitru sau alte lucruri de genul ăsta. E clar ce-i atrage pe oameni la meciurile astea.”

Oficialul FRF crede că noul format, în care se trece direct la bătaia arbitrului, este mult mai atrăgător nu doar pentru spectatori, ci și pentru televiziuni. ”Vom avea și stadioane pline, dar vom vinde și drepturi de televizare pentru ligile inferioare. Sunt convins că inclusiv în afara țării va exista interese pentru ligile inferioare de la noi. Iar pe viitor am putea lăsa și spectatorii să sară la bătaie cu arbitrul – contra cost, evident”, a spus acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 mai 2018 12:51
Citește mai mult despre: arbitru bataie fotbal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult