Reînnodăm prietenia prin sport? 45.000 de ruşi în costume de paintball se îndreaptă spre România

Ce poate fi mai plăcut decât o întrecere sportivă când vrei să aplanezi un conflict? De câteva zile, Rusia dă semne că şi-ar dori împăcarea cu România prin distracţie şi joc: imagini transmise recent de sateliţii NATO arată 45.000 de ruşi în costume de paintball traversând Ucraina în direcţia Bucureşti.

“Imaginile sunt cât se poate de clare. Spre vama Siret mărşăluiesc circa 45.000 de oameni cu uniforme de camuflaj. Echipament de paintball, în mod categoric”, a declarat col. Decebal Popescu, purtătorul de cuvânt al Statului Major. “Trebuie să-i întâmpinăm cu băuturi răcoritoare, cum se cuvine, vor fi mers câteva mii de kilometri prin soare.”

Un alt ofiţer a pus la îndoială spusele lui Popescu: “Mie nu mi se pare că alea sunt costume de paintball. Nu vreau să îngrijorez pe nimeni, dar înclin să cred că e mai degrabă echipament de airsoft.”

Deşi, în mod clar, intenţia ruşilor era să ne facă o surpriză, oficialii de la Kremlin au confirmat însă zvonul iniţial, frecându-şi palmele de sportivitate şi fair-play: “Da, balşoi paintball, haraşo distracţie la voi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 iunie 2015 16:10
Citește mai mult despre: invazie paintball Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult