Ei fac adevărata dezinsecţie! Bicicliştii bucureşteni au fost felicitaţi după ce s-a constatat că fiecare biciclist înghite circa 20 de ţânţari pe zi. Mai mult, bicicliştii înghit preponderent femele, care sunt cele mai periculoase, pentru că ies exact dimineaţa şi pe la 6 seara, fix când trec bicicliştii.biciclist_anti_tantari.jpg

“Dacă am avea mai multe piste de biciclete, răspândite strategic prin oraş, problema ţânţarilor s-ar rezolva de sine, pentru că bicicliştii ar înghiţi 90% din aceste insecte nesuferite”, susţine reprezentantul unui ONG.

Un biciclist capturat lângă Salon Golescu, în spate la Eva, avea în stomac ţânţari din 34 de specii, inclusiv din străinătate. Se pare că acesta înghiţise ţânţari într-o excursie în Grecia, unde închiriase o bicicletă, dar şi în Germania, unde mersese cu trenul şi căscase gura.

“Dacă nu erau bicicliştii, era ca în Malaezia!”, spune un bucureştean din Sectorul 4. Oamenii mai isteţi au amenajat piste de biciclişti pe lângă blocuri, ca să-i scape de năpasta ţânţarilor. Unul a chemat o gaşcă de biciclişti să se plimbe pe la el prin apartament, ca să nu mai arunce banii pe sprayuri şi pliciuri de ţânţari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 04.07.2019 17:07 Sport

National Cinematografic