Respect bicicliştilor bucureşteni! Înghit minim câte 20 de ţânţari pe zi!

Ei fac adevărata dezinsecţie! Bicicliştii bucureşteni au fost felicitaţi după ce s-a constatat că fiecare biciclist înghite circa 20 de ţânţari pe zi. Mai mult, bicicliştii înghit preponderent femele, care sunt cele mai periculoase, pentru că ies exact dimineaţa şi pe la 6 seara, fix când trec bicicliştii.

“Dacă am avea mai multe piste de biciclete, răspândite strategic prin oraş, problema ţânţarilor s-ar rezolva de sine, pentru că bicicliştii ar înghiţi 90% din aceste insecte nesuferite”, susţine reprezentantul unui ONG.

Un biciclist capturat lângă Salon Golescu, în spate la Eva, avea în stomac ţânţari din 34 de specii, inclusiv din străinătate. Se pare că acesta înghiţise ţânţari într-o excursie în Grecia, unde închiriase o bicicletă, dar şi în Germania, unde mersese cu trenul şi căscase gura.

“Dacă nu erau bicicliştii, era ca în Malaezia!”, spune un bucureştean din Sectorul 4. Oamenii mai isteţi au amenajat piste de biciclişti pe lângă blocuri, ca să-i scape de năpasta ţânţarilor. Unul a chemat o gaşcă de biciclişti să se plimbe pe la el prin apartament, ca să nu mai arunce banii pe sprayuri şi pliciuri de ţânţari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 iulie 2019 15:07
Citește mai mult despre: tantari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult